INDIVIDUALNI TRENINZI


INDIVIDUALNI TRENINZI

Činjenica je da individualni trening predstavlja vrhunac vežbanja, jednako kod profesionalnih sportista, ali i rekreativaca. Uz stručan nadzor profesionalnog trenera izbeći ćete mogućnost nepravilnog vežbanja, preforsiranja ili eventualnih povreda. Za vođenje individualnih treninga mora biti zadužena isključivo kvalifikovana osoba iz oblasti fitnesa i sporta.

Personalni trener sprovodi program treninga prema potrebama svojih klijenata u skladu sa željama i mogućnostima istih kako bi se došlo do zajedničkoh cilja. Njegov zadatak je da Vas pre svega motiviše i navede da zavolite fizičku aktivnost i samim tim poboljšate kvalitet Vašeg života.

Individualni trening i personalni trener posvećen samo Vama predstavljaju najkraći put do Vaših očekivanja. Budući da je pristup svakom klijentu drugačiji, isti predstavlja jedinstven izazov za trenera, čija je misija da Vaše telo dovede u savršenu formu, a Vaš organizam ispuni pozitivnom energijom.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/php_mysqli.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/php_mysqli.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: