JOGA


JOGA

Današnje vreme postavlja pred ljude sve veće fizičke i psihičke zahteve, u svim područijima života. Iz tog razloga sve veći broj ljudi pati od telesnih i psihičkih msetnji kao što su: stres, nervoza, posledice nedovoljnog kretanja, nesanica i depresija.

Zato su danas od velikog značaja metode i tehnike za poboljšanje zdravlja i mentalne harmonije. Najbolji način da postignete ravnotežu Vašeg tela, uma, svesti i duše je vežbanje joge koja pomaže u savladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga, u postizanju višeg stepena razumevanja sebe i smisla života.

Joga Trening centar na Novom Beogradu pruža Vam priliku da osetite sve blagodeti ove drevne discipline kroz koju se povezujete sa svakim delom Vašeg tela i sa svakom svojom ćelijom. Na časovima joge svaka ćelija se budi, snažno aktivira i ispinjava novim životom. Kroz joga praksu imate priliku da se oslobodite stresa, smanjite bol, poboljšate disanje, regulišete telesnu težinu, pospešite cirkulaciju i gipkost Vašeg organizma, kao i da ispravite nepravilno držanje tela.
Termini
Ponedeljak 18:00 - 19:00
Sreda 18:00 - 19:00
Petak 18:00 - 19:00

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/php_mysqli.so' - /opt/alt/php56/usr/lib64/php/modules/php_mysqli.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: